Αγγελόπουλος στη Μενεγάκη: Πέντε χρόνια μετά το Survivor ψάχνει ακόμη σπίτι

Ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε για όλα

Ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ντάνος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον φιλανθρωπικό σύλλογο που έχει ιδρύσει αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς. 

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ποτέ του έχει γίνει μια επαγγελματική πρόταση με μεγάλο χρηματικό ποσό με τον ίδιο να απαντά: 

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα κάποιες φορές που πραγματικά δεν ήξερα γιατί μου δίνουν αυτά τα χρήματα ειδικά για κάτι που δε ξέραμε αν θα πετύχει. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα αισθανόμουν καλά να το κάνω αυτό… Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά σε οποιαδήποτε συνεργασία κάνω, δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα και στον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν αισθάνομαι καλά με κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω όσα χρήματα και αν μου δώσουν».

Στο τέλος, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει αν τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βρει σπίτι, καθώς, την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί, της είχε πει ότι μένει σε ξενοδοχεία και είναι σε συνεχή φάση μετακόμισης.

«Είχα τακτοποιηθεί για κανένα χρόνο, αλλά για κακή μου τύχη πουλήθηκε το σπίτι ,οπότε είμαι σε φάση μετακόμισης πάλι», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top