Καινούργιου: Κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων - Η φωτογραφία από την κλινική

«Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή της κάθε γυναίκας»

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καινούργιου. Λίγο πριν το φινάλε κοίταξε την κάμερα και μίλησε για την απόφασή της να υποβληθεί στην κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

«Σας είχα πει πως έχω μπει στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, η οποία διαρκεί περίπου 12 μέρες. Θα πάω τώρα να το κάνω, οπότε δεν έπρεπε να έχω πιει νερό, γιατί ουσιαστικά είναι μέθη. Μόλις ολοκληρώσω τη διαδικασία θα ανεβάσω και ένα post στο Instagram, να μιλήσω γι’ αυτό και για ποιους λόγους το επέλεξα. Εννοείται πως η μητρότητα και το πότε μια γυναίκα θα γίνει μητέρα είναι προσωπική επιλογή της κάθε γυναίκας. Και αν θέλει να γίνει μητέρα και με ποιον τρόπο θέλει να γίνει μητέρα. Εγώ ιδανικά, μελλοντικά, θα ήθελα, οπότε μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

Καινούργιου: Θα κάνει κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη


Το είχαμε συζητήσει και με την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή. Απλά το λέω γιατί μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πάω τώρα, οπότε θέλω τη θετική σας ενέργεια, θα μιλήσω με εσάς και ίσως καλέσω κι έναν γιατρό στην εκπομπή να το συζητήσουμε. Με αυτήν την τεχνική ουσιαστικά παγώνουμε τον χρόνο και μπορούμε να αναβάλουμε τη μητρότητα, για όσες γυναίκες θέλουν, για λίγο πιο μετά. Σύντομα θα σας μιλήσω για όλη τη διαδικασία για να μην έχετε απορίες», είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα». 

Λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο με την πεταλούδα στο χέρι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top