Καινούργιου: Θα κάνει κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

«Στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια», είπε με παράπονο η παρουσιάστρια

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη: «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό»

Φίλιππος Τσαγκρίδης - Κατερίνα Καινούργιου

Κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το τι ακριβώς έχει συμβεί στην προσωπική τους ζωή.

Η χωρισμένη Κατερίνα Καινούργιου τώρα είναι... complicated

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (13/01), η παρουσιάστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ξανά μαζί;

«Όταν δεν είσαι σε σχέση – που αυτό βιώνω και εγώ- να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, λέω πω ρε γαμ@@@. Μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό», είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου θα κλείσει τα 37 το Μάιο και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος ου σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων.


Λίγα λεπτά νωρίτερα, προέβη σε ακόμα μία αποκάλυψη λέγοντας πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων όπως έχει κάνει και η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη!

«Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top