Η χωρισμένη Κατερίνα Καινούργιου τώρα είναι... complicated

«Μέσα μου είμαι περίεργα», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Την απορία αν μπορούμε να προσθέσουμε στο profil μας στο Instagram την κατάσταση των προσωπικών μας «Ελεύθερος», «Σε σχέση», «Παντρεμένος» κλπ είχε η Κατερίνα Καινούργιου και την εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της.

Η συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη: «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό»

«Στο Instagram μπορώ να γράψω ''it’s complicated''; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, με τους συνεργάτες της φυσικά να μην το αφήνουν ασχολίαστο.

Καινούργιου: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό της

καινούργιου

Και συνέχισε: «Όχι παιδιά, μέσα μου είμαι it’s complicated! Μέσα μου είμαι περίεργα. Θα σας έλεγα τώρα τι είμαι… Προς το παρόν είμαι μια χαρά και υγιής», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, για την οποία οι φήμες ότι έχει χωρίσει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έχουν σχεδόν επιβεβαιωθεί πια.

καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου σε παλιό, καλοκαιρινό τους ενσταντανέ /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top