Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ξανά μαζί;

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες για επανασύνδεση

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ξανά μαζί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΕΓΩ», οι δυο τους μετά από μια έντονη κρίση στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν μια νέα ευκαιρία. Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Φίλιππο σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Τα σενάρια για επανασύνδεση φούντωσαν, όταν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Soulaglamorous αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της πως «ρεπόρτερ» της άκουσε τον επιχειρηματία να λέει σε φιλικό του πρόσωπο: «Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». Και μπορεί η παρουσιάστρια να κρατά σιγήν ιχθύος για το θέμα, ωστόσο τα Likes του Φίλιππου Τσαγκρίδη στις δημοσιεύσεις της στο Instagram μαρτυρούν, πως ο πάγος ανάμεσά τους έχει λιώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Κολωνάκι τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πως η φλόγα που υπήρχε ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ. Λέγεται μάλιστα πως ο άνθρωπος που φρόντισε στη συνέχεια να τους φέρει ξανά σε επαφή είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να τους παντρέψει. 

Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το διάστημα που έμειναν χώρια κατάλαβαν πως μόνο μαζί είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top