Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

Το δημόσιο μήνυμα της παρουσιάστριας

Όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της για την κατάψυξη των ωαρίων της

Πριν από λίγες εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε δημόσια μέσα από την εκπομπή της ότι σκέφτεται σοβαρά να καταψύξει τα ωάριά της γιατί τα χρόνια περνάνε και εκείνη θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα κάποια στιγμή, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει.

καινουργιου

Η απόφαση της παρουσιάστριας να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το ζήτημα, έδωσε δύναμη σε πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε ίδια ή παρόμοια θέση με εκείνη.

Καινούργιου: Θα κάνει κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/1, η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε και επίσημα τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων της, με σκοπό να αποκτήσει μια μέρα παιδιά. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία στα Instastories της, όπου κάνει τις πρώτες ενέσεις και έγραψε χαρακτηριστικά: «Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι.

Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Για αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων!».

κατερινα καινουργιου καταψυξη ωαριων
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top