To DWTS επιστρέφει με χορευτικά θαύματα και guest τη Δανάη Παππά

Συντονιστείτε το βράδυ της Παρασκευής 14/01 στις 21.00 στο Star

Το «Dancing With The Stars» επιστρέφει δυναμικά απόψε, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, για να κάνει τις Παρασκευές μας πιο χορευτικές και πιο λαμπερές!

 

Dancing With The Stars

Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απίστευτα ευρηματικό Λάμπρο Φισφή, υποδέχονται στο πιο ανατρεπτικό, τηλεοπτικό ballroom τους 7 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, για να παρουσιάσουν τις  πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες, να κάνουν χορευτικά θαύματα και να ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Dancing With The Stars

Δανάη Παππά: «Σαν τρελή περιμένω να χορέψω στο DWTS»

Απόψε, στο «Dancing with the Stars» special guest θα είναι η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία μεταμορφώνεται σε μία παραμυθένια ηρωίδα και χάνεται σε ένα δάσος γεμάτο με όνειρα και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!

Οι The Swingin' Cats έρχονται στο ballroom του «Dancing With The Stars» και… ανάβουν χορευτική φωτιά, σε ένα χαρούμενο και ανεπανάληπτο party!  

Οι επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With The Stars» φορούν τα ρούχα του James Bond, σε μία εντυπωσιακή χορογραφία, που υποκλίνεται στη γοητεία του θρυλικού πράκτορα 007!

Τα 7 υπέροχα ζευγάρια δίνουν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και  διεκδικούν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την  Έλενα Λιζάρδου, τον  Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

•    Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης  Αργυρόπουλος μετατρέπουν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.
•    Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ αφήνουν ένα μουσικό αεράκι να τους παρασύρει και έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χορεύουν samba.  
•    Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώνονται σε ένα Βιεννέζικο Βαλς και αναδεικνύουν τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες.
•    Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος παρουσιάζουν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.
•    Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ αναβιώνουν ένα σχολικό ρομάντζο χορεύοντας street.
•    Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη χορεύουν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές κακές συνήθειες.
•    Ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή μας παρασύρουν σε ένα πολύ τρυφερό American Smooth.


 Οι 7 λατρεμένοι celebrities και οι επαγγελματίες παρτενέρ τους,  επιστρέφουν στην κανονικότητα του χορευτικού διαγωνισμού, για να τα δώσουν όλα στο  ballroom του «Dancing With The Stars»!

Dancing With The Stars

Η αλλαγή στη σύνθεση των ζευγαριών, που έγινε μόνο για τη βραδιά της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, λειτούργησε πολύ καλά για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, που απέσπασαν 10αρια για την προσπάθειά τους!  Λόγω της γιορτινής μέρας δεν υπήρξε αποχώρηση αλλά ούτε και ψηφοφορία από το κοινό. Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όμως θα προστεθεί στο live του “Dancing With The Stars”, απόψε, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21:00!

Η αγωνία κορυφώνεται για τους λατρεμένους celebrities για το ποια θα είναι η βαθμολογία των κριτών ενώ ζητούν  από το τηλεοπτικό κοινό,  εκτός από το να χορεύει πάντα και παντού και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους  ψηφίσει, ώστε να παραμείνουν στο διαγωνισμό!   


Για ποιο ζευγάρι ο πρώτος χορός για το 2022 θα είναι και  ο τελευταίος;

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Οι 7 celebrities και οι παρτενέρ τους, είναι πανέτοιμοι, με θετική διάθεση και ενθουσιασμό να χορέψουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για καλό σκοπό, κάνοντας τις Παρασκευές μας μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια! Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Βίκυ Καγιά - Λάμπρος Φισφής

Απόψε, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21:00, το «Dancing With the Stars» επιστρέφει ζωντανά από την οθόνη του Star και όλοι χορεύουν στον ρυθμό του!

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές όμως δεν σταματούν στο «Dancing With the Stars»!

Ανατροπή στο DWTS: Διπλό επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα!

Την επόμενη εβδομάδα «Dancing With the Stars» x 2 με διπλό επεισόδιο, την Παρασκευή 21/1 και την Κυριακή 23/1, πάντα στις 21:00, πάντα ζωντανά και πάντα στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Dancing With the Stars»!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top