Τελικός GNTM 4 - Κυβέλη: Άκουγα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος

Τα παράπονα της Κυβέλης και το πείσμα

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα έπειτα από αρκετούς μήνες, πολλές δοκιμασίες αλλά και αποχωρήσεις ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4.

Το τελευταίο ξύπνημα στον διαγωνισμό μόδας είναι γεγονός και οι τρεις φιναλίστ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους μιας και μετά τον μεγάλο  τελικό θα επιστρέψουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Όλγα έχει ξυπνήσει από νωρίς και βάζει τα πράγματά της στη βαλίτσα, ενώ σκέφτεται τι έχει περάσει στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα.

«Έχω ξυπνήσει πάρα πολύ καλά γιατί ίσως σκέφτομαι πως είναι το τελευταίο ξύπνημα μέσα στο GNTM 4. Με τον Κωνσταντίνο επηρεαστήκαμε στο πλατό σχετικά με τις βαθμολογίες. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ότι απέχεις 4-5 βαθμούς από τον πρώτο. Έχουμε περάσει τα μισά του τελικού και έχουμε άλλο τόσο και θα δοθούν κι άλλοι πόντοι, οπότε κρατάω αυτή τη θετικότητα», είπε η Όλγα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος πακετάροντας τα πράγματά του ανέφερε πως πρόκειται για μια σουρεαλιστική κατάσταση μιας και κρατάει κάποιες αναμνήσεις από όλα αυτά που έχει ζήσει. «Κρατάω και καλές και κακές στιγμές, Το γεγονός ότι πακετάρω μαζί με την Όλγα κάνει την κατάσταση πιο ιδιαίτερη μιας και είμαστε από την πρώτη στιγμή μαζί».

Σε ότι αφορά την Κυβέλη αποκάλυψε πως από τη στιγμή που εκείνη είναι πρώτη στη βαθμολογία οι άλλοι δύο φιναλίστ δεν της μιλούν μέσα στο σπίτι. «Μπορεί να ανταλλάζαμε μια Καλημέρα και ξαφνικά κόπηκαν όλα. Κάνανε σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι. Μπορεί να περνούσα από μπροστά τους και να άκουγα τον Κωνσταντίνο να λέει άσχημα πράγματα για εμένα. Όλο αυτό με έκανε να νιώσω λύπη. Δεν είναι ότι τα είχαμε βρει με τα παιδιά, αλλά ήθελα να τελειώσει όμορφα  όλο αυτό χωρίς τσακωμούς και προσβολές. Όλο αυτό είναι πολύ άσχημο. Είναι ένα είδος ψυχολογικής πίεσης. Δε θα με ρίξει τίποτα γιατί θέλω να συνεχίσω να έχω την πρωτιά».


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top