DWTS- Κοκονίδης: Αποκάλυψε τα κιλά που έχει χάσει και προκάλεσε έκπληξη

«Το DWTS μου έχει αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα»

 

 Ο Δημήτρης Κοκονίδης δοκίμασε τις αντοχές του χορεύοντας Samba με τη Δανάη και φέρνει το ξέφρενο καλοκαίρι στο ballroom.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την δασκάλα χορού λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που σε βλέπω δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου».

Από την άλλη πλευρά ο ντράμερ των Onirama  δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον διαγωνισμό χορού. «Το DWTS μου έχει αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ την παραγωγή. Σας ευχαριστώ όλους».

Μάλιστα, οι κριτές σχολίασαν πως τα πήγε αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει σιγά σιγά να χορεύει περισσότερο και όχι να χορεύει.

Ο Δημήτρης Κοκονίδης αποκάλυψε πως έχει χάσει 13 κιλά από την ημέρα που μπήκε στο show δίχως να κάνει καμία προσπάθεια. «Εγώ σε βλέπω διαφορετικό… Πόσα κιλά έχεις χάσει;» είπε ο Jason Roditis στον Δημήτρη Κοκονίδη ο οποίος απάντησε: «13 κιλά παιδιά. Είχα περιθώριο από 120 πήγα στα 107».

Όταν το χορευτικό ζευγάρι πήγε στο room με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, μαζί με την  Μπέσσυ Αργυράκη ξεκίνησε να τραγουδά το "Μάθημα Σολφέζ" φέρρνοντας άρωμα Eurovision στο πλατό.

 

Δείτε τα προηγούμενα live του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top