Κατερίνα Καραβάτου: Όσα είπε για τον κορωνοϊό - «Κόλλησαν και τα παιδιά»

«Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά»

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την πόρτα στην Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια διαγνώστηκε θετική στον ιό και εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Εκτός εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου - Θετική στον κορωνοϊό


Το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για την κατάσταση της υγείας της αποκαλύπτοντας παράλληλα πως νοσούν και τα δυο της παιδιά, Αέλια και Αρίωνας.

Κατερίνα Καραβάτου

«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ευτυχώς. Είναι περίεργο να βλέπω την εκπομπή από το σπίτι. Μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν αρρώστησα νόμιζα ότι είχα κρυολόγημα. Αλλά είχα όλα τα συμπτώματα, όπως πυρετό, μπούκωμα, αδυναμία, πόνο στα κόκκαλα. Άρχισε να πονάει το κεφάλι μου και έχασα και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά.

Το πηγαίνω μέρα μέρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Και το μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top