DWTS: Το σπαγγάτο της Αργυράκη και το τσιφτετέλι της Χίσλοπ on camera

Όσα έγιναν στο 3ο live του Dancing with the Stars

DWTS - Μπέσσυ Αργυράκη

Λίγη ώρα μετά το τέλος του 3ου live του «Dancing With The Stars» την περασμένη Κυριακή (31/10), η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια.

Βασιλική Μιλλούση - Μαξίμ

Εκεί συνάντησε τη Βασιλική Μιλλούση και τον παρτενέρ της, οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 9 από τη Μαρίνα Λαμπροπούλου και όπως είναι φυσικό αυτό τους χαροποίησε.

«Δεν περιμέναμε να πάρουμε το πρώτο 9άρι. Φοβόμασταν την κ. Λαμπροπούλου. Κάθε χορός είναι διαφορετικός και δεν ξέρουμε πότε θα δούμε ξανά 9άρι», δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Μπέσσυ Αργυράκη

Φαίνεται όμως πως κάποια προσπαθεί να «μιμηθεί» τη Βασιλική Μιλλούση και αυτή δεν είναι άλλη από την Μπέσσυ Αργυράκη.
«Μπορεί να χρειαστεί να κάνω κατακόρυφο γι’ αυτό και έχω μειώσει το φαγητό. Θέλω να κάνω φιγούρες τις επόμενες εβδομάδες», είπε ο τραγουδίστρια με τον παρτενέρ της να της λέει πως δεν πρόκειται να κάνει κατακόρυφο και εκείνη να του απαντά με χιούμορ πως θέλει να κάνει σπαγγάτο όπως η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

DWTS: «Τον έφαγες» φώναζαν στην Αργυράκη που μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ

Βικτόρια Χισλοπ

Από την άλλη πλευρά, η Βικτόρια Χίσλοπ ήταν σε τρελά κέφια και δε δίστασε να χορέψει τσιφτετέλι μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας παράλληλα πως της αρέσουν τα μπουζούκια και αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Αντώνης Ρέμος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top