Άγριες Μέλισσες: Θα αλλάξει το σενάριο; Η απάντηση των σεναριογράφων

Διαψεύδουν δημοσίευμα που μιλούσε για αλλαγή της πλοκής στη σειρά

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, οι σεναριογράφοι της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με ανάρτησή τους στα social media διαψεύδουν δημοσίευμα το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση της σειράς.

Συγκεκριμένα το άρθρο ανέφερε ότι είχαν πρόθεση να αλλάξουν τα επόμενα σενάρια και να επικεντρωθούν στις ερωτικές σκηνές, παρά στα γεγονότα της Χούντας, της εποχής στην οποία διαδραματίζεται ο τρίτος κύκλος της σειράς.

Το δημοσίευμα:

Δείτε την ανάρτηση των σεναριογράφων:

«Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί.

Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top