Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του «Dancing with the Stars»

Οι δηλώσεις των κριτών, της Καγιά και του Φισφή

Το «Dancing with the Stars» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star.

DWTS: Δείτε τη βαθμολογία του πρώτου live

Τα 16 ζευγάρια των celebrities έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες εντυπωσιάζοντας τους κριτές, οι οποίοι όπως είδαμε τους χάρισαν υψηλές βαθμολογίες.

DWTS: Τι έκαναν οι παίκτες στα καμαρίνια τους λίγο πριν χορέψουν

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του DWTS και εκεί συνάντησε την κριτική επιτροπή, αλλά και την παρουσιάστρια του χορευτικού διαγωνισμού Βίκυ Καγιά και τον συμπαρουσιαστή της, Λάμπρο Φισφή.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis.

H κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

H κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars

Και οι τέσσερις συμφώνησαν πως το επίπεδο των παικτών  είναι πολύ υψηλό και χαίρονται πολύ γι’ αυτό. Μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια, αλλά δε θέλησαν να αποκαλύψουν on camera ποια είναι αυτά.

«Dancing with the Stars»

Ενθουσιασμένη για την πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» είναι η Βίκυ Καγιά. «Η βραδιά ήταν υπερσυγκλό. Κάναμε κάποια λάθη αλλά την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι σε αυτό το project».

«Ελπίζουμε να διασκεδάσαμε το κόσμο που ήταν σπίτι. Περνάω πολύ ωραία με τη Βίκυ. Είναι ένας πολύ θερμός άνθρωπος και υποστηρικτικός», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Λάμπρος Φισφής.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του «Dancing With The Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top