Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τα σενάρια περί επανασύνδεσης με τη Φαίη Σκορδά

Μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως για δύο περίπου χρόνια απέφευγε τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και τις συνεντεύξεις στα περιοδικά.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, ο παρουσιαστής «έσπασε» τη σιωπή του, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». 

 

 

Ο ίδιος μίλησε αρχικά για τον χωρισμό των γονιών του σε ηλικία 7 ετών: «Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δε βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου».

Φυσικά δε γινόταν να μην απαντήσει σε ερώτηση για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας ότι μετά το διαζύγιο δεν έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα:

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα στη Σκορδά: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»

«Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει. Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά κι αν δίνεις, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς δε μπορείς να κάθεσαι μαζί του. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι γιατί έχουμε δύο παιδιά, που είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δε θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους». 

Σκορδά - Λιάγκας: «Να τα ξαναβρείτε, ταιριάζετε» - Η απάντηση της Φαίης

Ενώ για το τότε περιστατικό με τη φοιτήτρια που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση και τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε, σημείωσε:

«Αν έχω κάνει κάτι που έχει πειράξει, έχω απολογηθεί στον εαυτό μου, στον κόσμο, τα ‘χω πληρώσει τα λάθη μου και προχωράω.

Δικαίως το πλήρωσα τότε εγώ γιατί ήμουν ο επικεφαλής μίας ομάδας και ο πιο προβεβλημένος. Το έφαγα, απολογήθηκα, πλήρωσα και χρηματικά και επαγγελματικά. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί δεν ήξερα τον άνθρωπο. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, δεν το καταλάβαμε, δεν είμαστε τρελοί όλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top