Πούμπουρας: «Δεν ήθελα να ξυπνάω, ήξερα ότι θα με κατακλύζουν οι ενοχές»

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη και την κόρη τους, Κύνθια. Ο παρουσιαστής διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σάββας Πούμπουρας: Ξέσπασε σε κλάματα on air - Τι συνέβη;

Δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. «Μπήκα στην τηλεόραση πριν 13 χρόνια και μπήκα εντελώς για πλάκα. Ήμουν 28 χρονών, ό,τι και αν έκανα τότε ήταν στην πλάκα. Δούλευα και βράδυ και το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Δεν το κρύβω ότι υπήρχαν φορές που είχα κοιμηθεί στον καναπέ», είπε ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σάββας Πούμπουρας: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του να τον βλέπει στην TV

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας».

Ο Σάββας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για μια πολύ άσχημη περίοδο της ζωής του, όταν ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. «Δεν άντεχα. Δεν μπορούσα να ξυπνάω το πρωί γιατί ήξερα ότι κάθε πρωί θα με κατακλύζουν οι ενοχές. Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top