Λία Μακροστεργίου: «Το MasterChef μου έμαθε πολλά πράγματα!»

Το σχόλιο για τους συμπαίκτες της

Δείτε την αποχώρηση της Λίας από το MasterChef τον περασμένο Απρίλιο

Ήταν η απόλυτη μανούλα του MasterChef 5, με την κορούλα της να είναι ο μοναδικός λόγος που σκέφτηκε να αποχωρήσει.

O Τζιοβάνι από το MasterChef 5 μας συστήνει τους γονείς του!

Τζιοβάνι: «Η συμμετοχή μου στο MasterChef με βοήθησε πολύ!»

Η Λία, το πολυτάλαντο κορίτσι από τον Βόλο, έκλεψε τις εντυπώσεις, σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής που κρίνοντας εκ του αποτελέσματος ήταν γυναικεία υπόθεση.

Λία Μακροστεργίου

Μιλώντας στο περιοδικό You Weekly, η μαγείρισσα αναφέρθηκε στη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στα όνειρά της που σιγά σιγά πραγματοποιούνται μετά το παιχνίδι.

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ποια ήταν η εμπειρία της στο Masterchef, την εξέλιξε στη μαγειρική; «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και μου έμαθε πολλά πράγματα. Αν με ρωτούσες μέχρι να μπω στο παιχνίδι τι είδους μαγείρισσα είμαι, θα σου έλεγα πως δεν έχεις φάει νοστιμότερο φαγητό από αυτό που φτιάχνω εγώ. Όταν πήγα στο MasterChef κι έβλεπα την εμπειρία των υπολοίπων που είχαν δουλέψει στο εξωτερικό έπεσα λίγο ψυχολογικά», απάντησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Όσον αφορά στην αυτοπεποίθησή της είπε: «Σαμποτάρισα» πολλές φορές τον εαυτό μου ενώ είχα πολύ ωραίες ιδέες. Κάποια στιγμή όμως κατάλαβα πως αυτό που έκανα ήταν ήδη αρκετό, γιατί οι κριτές αλλά και τα άτομα της παραγωγής μας έλεγαν ότι το πιο σημαντικό προσόν για έναν μάγειρα είναι η γεύση στο φαγητό που φτιάχνει. Υπήρχαν παίκτες μέσα στο παιχνίδι που ενώ είχαν εμπειρία σε μεγάλα γκουρμέ εστιατόρια δεν ήξεραν να φτιάξουν μια απλή φασολάδα», τόνισε.

Το MasterChef 6 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top