Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν το καταλαβαίνω το αντιεμβολιαστικό κίνημα!»

Όσα είπε η δημοφιλής ηθοποιός για το εμβόλιο και το #metoo

Δείτε όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη στο Καλοκαίρι #NOT

Εκτός από καλλονή, στα 51 της παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ανάμεσα σε άλλα η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στο Καλοκαίρι #not την Παρασκευή για το αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά και το ελληνικό #metoo. 

Σμαράγδα Καρύδη: Κορμάρα με μπικίνι στα 51 της η ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που είναι κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ αποκάλυψε αν έχει βιώσει κάποιου είδους κακοποίηση στην καριέρα της.

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσίασε φέτος το τηλεπαιχνίδι Celebrity Game Night

«Θα αισθανόμουν ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη και είμαι γενικά υπέρ των εμβολιασμών. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχει επανέλθει η ιλαρά, μια αρρώστια που την είχαμε καταπολεμήσει, γιατί η δική μου η γενιά δεν το είχε αυτό... Από μικροί όλοι κάναμε αυτά τα εμβόλια. Τώρα πια υπάρχει κι αυτό. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Δε θέλω να πω κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους γιατί καταλαβαίνω ότι απορρέει από μια φοβία που έχουν. Δε μιλάω για κάποιους που πιστεύουν διάφορα τρελά πράγματα, γιατί εκεί δεν μπορώ να συνεννοηθώ... Αλλά οι περισσότεροι ξέρω ότι έχουν μια φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες -κι εγώ τις φοβάμαι- αλλά ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχτούμε και να προστατέψουμε τους γύρω μας και να γυρίσουμε ξανά στις ζωές μας», απάντησε από τα γυρίσματα του τελευταίου Celebrity Game Night

Σμαράγδα Καρύδη: Το καρέ της πάει πολύ! Η βόλτα που έκανε με τον Αθερίδη

Για το κίνημα #metoo, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Δεν έχω βιώσει κάτι τρομερό που να το θυμάμαι, αλλά ξέρω φυσικά ότι γίνεται. Κι όλα αυτά που ήρθαν στην επιφάνεια κι άλλα που δεν ήρθαν υπάρχουν και δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο αλλά σε όλους τους χώρους… Είναι πολύ ωραίο που ανοίγουν στόματα και μιλάνε οι άνθρωποι πια, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκλείψει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top