Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πήγαν μαζί ταξίδι

Το πρώην ζευγάρι περνάει ξανά πολύ χρόνο μαζί

Όσα είχε δηλώσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Αχώριστοι είναι μετά το τέλος του Survivor ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το πρώην ζευγάρι, που ήρθε και πάλι κοντά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, περνά πολύ χρόνο μαζί και κανείς από τους δύο δε διστάζει να μοιράζεται τις στιγμές αυτές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο Survivor

Μετά την έξοδό τους στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του και η Ελευθερία Ελευθερίου, Σάκης και Μαριαλένα έκαναν μαζί ένα ταξίδι και βρίσκονται τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη
 

Την εξόρμησή τους αποκάλυψε πρώτα η Μαριαλένα με live που έκανε στο Instagram, ενώ ο νικητής του Survivor ανέβασε ένα Instastory για να δώσει ραντεβού με τους φαν τους στην παραλία Θεσσαλονίκης.

μαριαλενα κατσούλης

«Ήμασταν πολύ κοντά με τον Σάκη. Τον θεωρούσα τον πιο δικό μου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια για να θεωρηθεί ερωτική. Ήταν το άλλο μου μισό, τον στήριζα και με στήριζε, αλλά έως εκεί», είπε πρόσφατα η Μαριαλένα για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της.

«Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε», είχε προσθέσει η Μαριαλένα στην ίδια συνέντευξη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top