Επιτέλους! Το Sex and the City επιστρέφει!

Η φωτογραφία των τριών πρωταγωνιστριών από τα γυρίσματα

Ορίστε και μία ευχάριστη είδηση: Το Sex and the City επιστρέφει στη μικρή οθόνη!

«Sex & the City»: Η μεγάλη επιστροφή της σειράς άνευ «Σαμάνθας» 

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Candace Bushnell, που αφηγούνταν τη ζωή και τους έρωτες τεσσάρων single γυναικών στη Νέα Υόρκη, το «Sex and the City» ήταν μία σειρά που αφορούσε κυρίως τη γυναικεία φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις, τον γάμο και το σεξ, ενώ πολλές είναι «ιστορικές» και «φαρμακερές» ατάκες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούνιο του 1998 και ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας το γυναικείο κοινό όλου του πλανήτη και πολλά βραβεία. Αργότερα μάλιστα, επέστρεψε με τις ίδιες πρωταγωνίστριες για δύο ταινίες, που σίγουρα έχετε δει.

Το «Sex and the City» επιστρέφει

Τον Ιανουάριο του 2021 οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς που θα απολαύσουμε και τώρα – η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι), η Σίνθια Νίξον (Μιράντα) και η Κρίστιν Ντέιβις (Σάρλοτ) – κοινοποίησαν στους λογαριασμούς τους στα social media, το πρώτο teaser του νέου κύκλου.

sex and the city

Οι τρεις τους - χωρίς τη Σαμάνθα- στον νέο κύκλο του Sex and The City/ AP Images

«And Just Like That» είναι ο τίτλος του νέου κύκλου και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θ’ αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.

Σήμερα μάλιστα, δημοσιεύθηκε στο Instagram και η πρώτη φωτογραφία με τις τρεις πρωταγωνίστριες να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπως παλιά και ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε από τα μάτια μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Από το καστ, όπως καλά καταλάβατε, απουσιάζει ο τέταρτος από τους βασικούς γυναικείους χαρακτήρες, η Σαμάνθα Τζόουνς, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ, δηλώνοντας επανειλημμένα πως δεν την ενδιαφέρει η αναβίωση του σίριαλ.

κιμ κατραλ

Η Κιμ Κατράλ δε θα συμμετέχει στον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς/ AP Images
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top