The Love Van - Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ στις κορυφές της Σλοβενίας

Θα γίνει ντοκιμαντέρ αυτή τους η περιπέτεια

Δείτε το βίντεο για το The Love Van από τη Φωλιά των Κου Κου

Ένα van που το ρεζερβουάρ του είναι γεμάτο αγάπη, κινείται στους δρόμους και προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη

Για το πώς γεννήθηκε η ιδέα του The Love Van, τη δράση του, αλλά κι όλους εκείνους που το στηρίζουν έμπρακτα, μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου ο Λευτέρης Παρασκευάς, ένας εκ των εμπνευστών της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας. 

Λευτέρης Παρασκευάς Βασίλης Μοριάτης

Λευτέρης Παρασκευάς & Βασίλης Μοριάτης

«Το Love Van ήταν μία ιδέα που γεννήθηκε μετά τη φωτιά στο Μάτι. Ήθελα να φτιάξω ένα όχημα γρήγορο κι ευέλικτο. Η κατάληξη είναι το van αυτή τη στιγμή να βοηθάει ευπαθείς ομάδες. Μεταφέρει ρούχα κι ό,τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει. Μέχρι τώρα 150 εθελοντές στηρίζουν αυτό που κάνουμε», είπε, τονίζοντας ότι κάθε δύο εβδομάδες παρέχουν δωρεάν σισσίτιο σε όσους έχουν ανάγκη στον κέντρο της Αθήνας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες το The Love Van ετοιμάζεται να κατακτήσει ένα από τα πρώτα και δυσκολότερα μονοπάτια του κόσμου, το The Slovenian Mountain Trail, μήκους 617 χιλιομέτρων στη Σλοβενία. Όπως τόνισε ο Βασίλης Μοριάτης: «Μέσα από αυτή την πεζοπορία οι θεατές θα ζήσουν μαζί μας τη μαγεία και τη δυσκολία αυτής της διαδρομής».

Όλη αυτή η περιπέτεια που θα διαρκέσει 14 ημέρες κι έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν μόνο εννέα άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, θα αποτυπωθεί σε ένα ντοκιμαντέρ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top