MasterChef – Μαργαρίτα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στον διαγωνισμό!

«Να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας»

Δείτε τις δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Star.gr

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από τα social media η Μαργαρίτα Νικολαϊδη επέστρεψε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη νίκη της στο MasterChef 5.

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

MasterChef – Μαργαρίτα: Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν ήταν 3 ετών

 

H πρώτη Ελληνίδα MasterChef θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που την στήριξαν, για την αγάπη που της έδειξαν, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα πως πρέπει «να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας».

 

Μαργαρίτα: Το μονόπετρο από τον Χρήστο και το νυφικό από τους ΚουΚου!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τί θα κάνει το έπαθλο που κέρδισε στο MasterChef 5

 

«Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο masterchef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιο μου"Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5" δεν το πίστευα το ήθελα όμως... 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιο μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή! Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας να τσαλακωνεστε και να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρα και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα ΑΓΆΠΗ και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεοραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και γω σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!


Μαργαρίτα Νικολαΐδη η νικήτρια του masterchef 5.Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γιαυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου εμένα όπως είμαι, με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! κλαψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, έντονο και αληθινό γιατί υπάρχει αγάπη.. Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο , την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ,@scontizas ,@chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια!το έπαθλο φετος Ξεχειλιζει αγάπη! Σας αγαπώ!
Η Μαργαριτα σας..🌼🌼🌼🌼», έγραψε η Μαργαρίτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margarita_nikolaidi__

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top