Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Η συγκίνησή της από τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef είναι από χθες το βράδυ η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία κέρδισε στον μεγάλο τελικό του πέμπτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής!

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Το πρωί της Πέμπτης, η νεαρή μαγείρισσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου την υποδέχτηκε η Κατερίνα Καραβάτου με μεγάλη συγκίνηση.

Βουρκωμένη, από την είσοδο της καλεσμένης της, η παρουσιάστρια είπε: «Έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές. Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη».

Καραβάτου συγκίνηση για Μαργαρίτα

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Τα συγκινητικά της λόγια λύγισαν τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω» είπε και πρόσθεσε: «Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω… Κοιμάμαι και ξυπνάω αλλά ταυτόχρονα το ζω αυτό το όνειρο».

Μαργαρίτα - Στη Φωλια των Κου Κου


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top