MasterChef τελικός - Ανούς: «Με τη μαμά του Διονύση μιλάμε στο τηλέφωνο»

«Οι γονείς του Διονύση είναι πολύ κοινωνικοί»

Ένα μικρό reunion είδαμε χθες, Τρίτη (08/06), στο MasterChef 5 μιας και οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν στον διαγωνισμό μαγειρικής. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτοί στο πλατό, αφού Μαργαρίτα και Διονύσης, έπειτα από αρκετό καιρό συνάντησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

MasterChef τελικός: Ο Διονύσης μπήκε για τα 50.000 ευρώ, λέει ο πατέρας του

Οι γονείς του Διονύση, ο κ. Αριστείδης και η κ. Βασιλική Σαρακίνη ήταν στο πλατό του παιδιού τους για τον οποίο δηλώνουν πολύ υπερήφανοι.

Διονύσης MasterChef: Έτρεξε σαν παιδί στους γονείς του μόλις τους είδε

Ο Διονύσης με τους πολυαγαπημένους του γονείς, κύριο Αριστείδη και κυρία Βασιλική

Ο Διονύσης με τους πολυαγαπημένους του γονείς, κύριο Αριστείδη και κυρία Βασιλική

Εκεί ήταν φυσικά και η Ανούς, η οποία διατηρεί σχέση με τον Διονύση. Όπως αποκάλυψε η ίδια όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, ο νεαρός σεφ της ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα του και να της πει ότι είναι καλά.

MasterChef Τελικός: Τι ζήτησε ο Διονύσης απο την Ανούς όταν αποχώρησε

Η Ανούς μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στους γονείς του αγαπημένου της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τη μαμά του Διονύση μιλάμε στο τηλέφωνο αλλά δεν είχαμε γνωριστεί από κοντά. Οι γονείς του είναι πολύ κοινωνικοί Στον εξώστη μιλούσαν με όλα τα παιδιά. Γενικά, είχαν να πουν μια όμορφη ιστορία. Χθες είχα καρφωμένο το βλέμμα μου στον Διονύση. Οι γονείς του ήρθαν δίπλα του γιατί προφανώς ένιωσαν οικειότητα.»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top