Γερμανού για δηλώσεις Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Νιώθουμε τεράστια αμηχανία!»

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» για την Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα στη χθεσινή συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Tik Talk» προκάλεσε τα έντονα σχόλια των τηλεθεατών και χρηστών των social media. 

Η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί για άλλη μια φορά υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από τρεις διαφορετικές συναδέλφους του. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις καταγγελίες που οδήγησαν στην ποινική του δίωξη

Η ηθοποιός ξεσήκωσε αντιδράσεις με τα λεγόμενά της, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί μαζί της. 

«Είναι δυνατόν κάποιος να λέει ότι τον βίασες και μετά να πηγαίνεις στο θέατρο να κάνεις πρόβες;» ήταν η γνώμη της Βάνας Μπάρμπα, ενώ σημείωσε πως «τα social media μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα κάποιου μέσα σε ένα βράδυ». 

Σύζυγος Φιλιππίδη: «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον Πέτρο»

Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως πριν λίγο καιρό συνάντησε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και συγκινήθηκε πάρα πολύ. 

Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Νιώθουμε τεράστια αμηχανία» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού

Μέσα από την εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα εκφράζοντας τη διαφωνία της στα όσα άκουσε:

Το αστείο μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού μετά το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Νιώθουμε τεράστια αμηχανία και απέναντί σας και εμείς σαν ομάδα. Το συζητούσαμε και χτες στη σύσκεψη, τέθηκε ένα ζήτημα και άλλοι λέγαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου αλλά τελικά αποφασίσαμε να ασχοληθούμε. Ο Αντώνης Σρόιτερ υποκειμενικά πιστεύω το χειρίστηκε σωστά, χωρίς να ξεχνά ότι φιλοξενεί τη Μπάρμπα. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί κάθετα μαζί της. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα που σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του εφόσον του δίνεται βήμα. Αυτό έκανε και η Βάνα Μπάρμπα. Δεν συμφωνεί κανείς μας μαζί της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top