Σου άνοιξε η όρεξη; Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του ΒΟΧ

Γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 204 μοναδικά δώρα

Μεγάλος Διαγωνισμός ΒΟΧ

Σου άνοιξε η όρεξη για φαγητό ή μήπως λαχτάρισες ένα καφεδάκι; Ίσως απλά θες τα ψώνια του supermarket στην πόρτα σου; Ό,τι κι αν προτιμάς μην το σκέφτεσαι γιατί το ΒΟΧ food delivery app σου έχει τη λύση και για τα τρία. 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι παραγγέλνεις από το ΒΟΧ; Απάντησε στο QUIZ και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, μπαίνοντας στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα Limited Edition BOX Lunchbags ή κουπόνια των 5 ευρώ από το BOX food delivery app!

Το μόνο χρειάζεται είναι να κλικάρεις εδώ, να δώσεις μία απάντηση στην ερώτηση, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και φυσικά να κατεβάσεις το app του ΒΟΧ. Γιατί; Eπειδή υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνεις!

Ξέχνα τα παλιά! Το ΒΟΧ δεν είναι ένα τυχαίο app, αλλά το μοναδικό food delivery app που πάει σύμφωνα με τη διάθεσή σου αλλά και τα γούστα σου, ενώ δε σταματά να σε επιβραβεύει!

Στην ουσία το ΒΟΧ είναι ένα food delivery app όλο δικό σου, από το οποίο μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό σου, τον καφέ σου αλλά και τα ψώνια της εβδομάδας εύκολα και γρήγορα, αφού σου φέρνει το supermarket στο σπίτι σου.

Πώς πληρώνεις την παραγγελία σου στο ΒΟΧ; Είτε με µε µετρητά, είτε µε χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο site και στο app,  ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής με την κάρτα Ticket Restaurant®

Κάλυψε τις ξεχωριστές σου ανάγκες, ανακαλύπτοντας παράλληλα τις μοναδικές νέες δυνατότητες του ΒΟΧ, το οποίο είναι εύχρηστο, εστιάζει στην προσωποποιημένη αναζήτηση, ενώ σου προσφέρει και μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Tέσσερις λόγοι για να κατεβάσεις το ΒΟΧ food delivery app

  • Κερδίζεις ξανά και ξανά με το πρόγραμμα ανταμοιβής του ΒΟΧ: Mε το food delivery app του ΒΟΧ μπορείς να νιώθεις κάθε μέρα τυχερός, αφού κάθε σου παραγγελία επιβραβεύεται με πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις, GB και μοναδικά προνόμια! Εσύ δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να παραγγέλνεις μέσω του ΒΟΧ και με τους πόντους που συγκεντρώνεις να επωφελείσαι από εκπτώσεις στην επόµενη παραγγελία σου έως και δωροεπιταγές από τους µεγάλους συνεργάτες του BOX.
  • Προγραμμάτισε την ώρα της παραγγελίας σου: Θες το φαγητό σου ή τον καφέ σου εδώ και τώρα χωρίς να περιμένεις; Κανένα πρόβλημα. Το BOX food delivery app σου δίνει τη δυνατότητα να τα προ-παραγγείλεις και να τα παραλάβεις τη στιγμή που θες χωρίς αναμονές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το app, να κάνεις την προπαραγγελία σου και να προγραμματίσεις την ώρα που προτιμάς να τη λάβεις σε διάστημα έως και 5 ημερών!
  • Το ΒΟΧ πάει με όλα τα γούστα: Είτε σου αρέσουν τα καυτερά είτε είσαι vegan, το food delivery app του ΒΟΧ σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου, προσωποποιημένο γευστικό προφίλ, το οποίο θα βασίζεται στις δικές σου προτιμήσεις. Αρκεί να διαλέξεις τις κουζίνες που προτιμάς. Τα υπόλοιπα άφήσέ τα στο ΒΟΧ, το οποίο θα σου φέρει προτάσεις καταστημάτων που ταιριάζουν πραγματικά στα δικά σου γούστα, βοηθώντας σε να ανακαλύψεις τις γεύσεις που σου ταιριάζουν απόλυτα. 

  • Κερδίζεις GΒ από την COSMOTE! Το ήξερες ότι για πρώτη φορά μπορείς να μετατρέψεις την παραγγελία φαγητού σε… GΒ για ατέλειωτο σερφάρισµα; Πώς γίνεται αυτό;  H διαδικασία έχει ως εξής: Εξαργύρωσε τους πόντους σου σε πακέτα GΒ από την COSMOTE. Διάλεξε το πακέτο των 2GB ή 1GB εξαργυρώνοντας 300 και 50 πόντους αντίστοιχα. Αν είσαι μάλιστα συνδρομητής COSMOTE σταθερής και κινητής, μπορείς μέσα από το ΒΟΧ να κερδίσεις έκπτωση 10% στις παραγγελίες σου, µε κωδικό DEALS for YOU.

Mερικά ακόμα πράγματα που δεν ήξερες για το ΒΟΧ 

Μόλις κατεβάσεις το food delivery app του BOX, μπορείς να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή σου. Αφού επιλέξεις το κατάστημα που προτιμάς, μπορείς να βρεις το μενού, πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης αλλά και τον τιµοκατάλογό του. Επίσης μπορείς να κάνεις σχόλια για το κάθε κατάστημα αλλά και δημόσιες προτάσεις για συγκεκριμένα πιάτα, τα οποία έχεις επίσης τη δυνατότητα να προτείνεις σε φίλους σου.

Μέχρι σήμερα το ΒΟΧ συνεργάζεται για την παραγγελία φαγητού, καφέ ή και ειδών supemarket με περισσότερα από 9.000 καταστήµατα πανελλαδικά. Η υπηρεσία εµπλουτίζεται συνεχώς µε νέα καταστήµατα ενώ αυξάνει τις συνεργασίες της µε µεγάλες αλυσίδες εστίασης. 

Κατέβασε το ΒΟΧ και παράγγειλε

Ακόμα περιμένεις; Κάνε την παραγγελία σου μέσα από το app (Android, iOS) και το site (www.box.gr), εύκολα και γρήγορα, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές δυνατότητες που σου προσφέρει το ΒΟΧ food delivery app.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top