Μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια στη νέα τηλεοπτική σειρά του Παπακαλιάτη

Όνομα-έκπληξη με τεράστια καριέρα στο τραγούδι

Δείτε το σχετικό βίντεο για τη Χαρούλα Αλεξίου από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι μια από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρόταση στον Παπακαλιάτη για επιστροφή στην τηλεόραση   

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέληστη στο protothema.gr, η Χάρις Αλεξίου θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν.

Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου λίγο πριν την πανδημία πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Μεταμφίεση» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία, με τα γυρίσματα να γίνονται στους Παξούς, από όπου χθες ανέβασε φωτογραφίες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η μίνι αυτή σειρά είναι το νέο project του δημιουργού εν αναμονή της ταινίας που ήδη έχει δρομολογηθεί στο εξωτερικό. Μάλιστα, μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν μήλον της έριδος για ΑΝΤ1 και Mega.

Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: «Δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου!»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μαζί με τη Χαρούλα Αλεξίου που πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση, μαζί της θα δούμε και την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη

Θυμίζουμε ότι η μεγάλη τραγουδίστρια που πέρυσι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τραγούδι, το 2020 ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι με τις παραστάσεις «Μεταμφίεση» και «Χειρόγραφο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top