MasterChef 5 Κωνσταντίνα: «Τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα!»

Η ατάκα της διαγωνιζόμενης για την πρώην κολλητή της

Την περασμένη εβδομάδα διεκδίκησε την επιστροφή της στο MasterChef 5, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το βράδυ του Σαββάτου αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μαγειρικής

MasterChef 5: Το οριστικό «αντίο» της Κωνσταντίνας- «Λύγισε» η Μαρίνα

Η Κωνσταντίνα το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» όπου μίλησε για την εμπειρία της στις δοκιμασίες, αλλά και για τον τσακωμό και τη συμπεριφορά της άλλοτε «κολλητής» της φίλης, της Μαρίνας.

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα. Ήρθε από μόνη της και μου είπε ότι δε θα μου μιλάει από τον εξώστη γιατί είναι κι ο Αλέξανδρος από πάνω και δεν το θεωρούσε δίκαιο», είπε για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης στο επεισόδιο του Σαββάτου.

«Η υπεροψία που έχει και η έπαρση δεν την αφήνουν να κρίνει αντικειμενικά. Είναι τα ίδια μαγειρικά κριτήρια που έκανε και τις επιλογές της μέσα στον διαγωνισμό με τις ομαδικές και τα μενού που μας οδήγησαν σε δοκιμασία αποχώρησης», συμπλήρωσε για την πρώην φίλη της, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τα δάκρυά της τη στιγμή που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας στους «Κου Κου»

MasterChef 5 - Μαρίνα για Κωνσταντίνα: «Αυτή δεν είναι μαγείρισσα»!

MasterChef 5 Κωνσταντίνα MasterChef 5 Μαρίνα

«Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα… τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα», απάντησε η διαγωνιζόμενη στην Κατερίνα Καραβάτου στο κλείσιμο της κουβέντας τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top