MasterChef 5 - Μαρίνα για Κωνσταντίνα: «Αυτή δεν είναι μαγείρισσα»!

Η αυστηρή κριτική της Μαρίνας για την φίλη και συμπαίκτριά της

Η δεύτερη μονομαχία στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μεταξύ Αλέξανδρου και Κωνσταντίνας αποδείχτηκε ιδιαίτερα πιεστική, αφού και οι δύο προσπάθησαν να ολοκληρώσουν όλες τις παρασκευές του απαιτητικού πιάτου του guest chef, Λάμπρου Βακιάρου.  

MasterChef 5: Κωνσταντίνα ή Αλέξανδρος; Διεκδικούν την τελευταία θέση

Η Κωνσταντίνα έτρεχε για να μαγειρέψει, ενώ δεν μπόρεσε να συνομιλήσει και με τους κριτές που επισκέφτηκαν τον πάγκο της. Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη δεν αντέδρασε καθόλου καλά, όταν της κάηκε η σάλτσα teriyaki που ετοίμαζε.

MasterChef 5 - Τζαμάλ: «Η μαγειρική τους αντίληψη είναι μηδενική»

Θα καταφέρει η  Κωνσταντίνα να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 5;

Ο θυμός της φαίνεται πως δεν άρεσε στους συμπαίκτες της στον εξώστη: «Από εμένα, η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη. Ότι και να έχεις εκείνη την ώρα, μαγειρεύεις γιατί θες να διεκδικήσεις μία θέση στο σπίτι του MasterChef. Αυτές οι συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε καμία κουζίνα. Δε θα σε πάρει κανένας σοβαρά, ούτε αν χτυπάς ντουλάπια, ούτε αν βρίζεις, ούτε αν πετάς κατσαρόλες. Πρέπει να έχεις ένα σεβασμό μέσα στη κουζίνα, για αυτό που κάνεις και αγαπάς. Θέλω να δω μια μαγείρισσα. Αυτή δεν είναι μαγείρισσα. Αυτοί είναι άνθρωποι που πρέπει να τους έχουμε για αποφυγή, όχι για παραδειγματισμό» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα, η οποία έκανε πολύ παρέα με την Κωνσταντίνα πριν την αποχώρηση τους. 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top