Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Ο έντονος διάλογος της παρουσιάστριας με τη δημοσιογράφο

Έναν έντονο διάλογο είχε η Φαίη Σκορδά με την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία το πρωί της Δευτέρας πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τη μητέρα της που παρουσιάστηκε παλιότερα στην εκπομπή και ανέφερε ότι βοηθούσε την κόρη της μέσω της θέσης της σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, η Ανθή Σαλαγκούδη τοποθετήθηκε και ήρθε σε μια αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η παρέμβαση του πατέρα της που την έκανε να κλάψει

Η πρώην παίκτρια του Survivor υποστήριξε ότι μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με αυτό και ότι ουδέποτε δεν έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους για να την ψηφίσουν. Ωστόσο, η παρουσιάστρια είχε άλλη άποψη, καθώς είχε παρακολουθήσει όλο το ρεπορτάζ.

«Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία, ούτε είναι οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε και όποτε μπορεί μέσα από την καρδιά της» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά και εκείνη της απάντησε:

«Αν εννοείς το ρεπορτάζ που είχαμε στην εκπομπή είναι λόγω κάποιων μηνυμάτων, που το γνωρίζει και η μαμά σου».

Δείτε τον διάλογο της Φαίης Σκορδά με την Ανθή Σαλαγκούδη

Α.Σ: Απλά δεν κατάλαβα τη σύνδεση της μαμάς μου.
Φ.Σ: Υπήρχαν κάποια μηνύματα, που το ξέρει και η μαμά σου, που έλεγαν “ψηφίστε την κόρη μου”. 
Α.Σ: Δεν το ξέρει η μαμά μου, αν εννοείς ότι αυτή τα έστειλε. Δεν της τα έδειξαν ποτέ αυτά τα μηνύματα.
Φ.Σ: Δεν τα έστελνε η ίδια αλλά επειδή είναι γνωστή, μέλος σε οργανισμούς μεγάλους που έχουν πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη…
Α.Σ: Και; Η μαμά μου έβαλε κάποιους να τα στείλουν; Αυτό εννοείς;
Φ.Σ: Τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ήμουν μπροστά και σε ένα τηλεφώνημα της Πολυξένης μαζί με τη μητέρα σου και άκουγα παράλογα, ας μην μπούμε…
Α.Σ: Όχι, να μπούμε! Υπονοείς ότι το γνώριζε;
Φ.Σ: Ήθελε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, ναι! Το ρεπορτάζ ήταν αυτό. Ότι ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες να σε βοηθήσουν.
Α.Σ: Η μαμά μου δεν θα το έκανε ποτέ. Έχουν ακουστεί διάφορα. Και πριν από λίγες ημέρες λέγατε ότι ο μπαμπάς έχει λίστες, ενώ έχει αποσυρθεί χρόνια.
Φ.Σ: Εγώ έλεγα ότι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο… Εάν το παιδί μου πήγαινε στη μαμά μου, ως μαμά, αν είχα πέντε γνωστούς θα στήριζα το παιδί μου, δεν είναι κακό.
Α.Σ: Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις θέλω να πω ότι η μαμά μου δεν είναι οργανωμένη με λίστες που μπορεί να υποκινήσει κάτι.
Φ.Σ: Ακούστηκε από ένα εκατομμύριο εκπομπές αυτό για τον μπαμπά σου, που εγώ το θεωρώ πιο σημαντικό. Άλλο η μαμά σε κάποιες φίλες της και άλλο στις λίστες. Μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, πήγες σε τόσες εκπομπές δεν μίλησες για τον μπαμπά σου για να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις αυτό εδώ τώρα; Θέλω να σου πω ότι και ο Τριαντάφυλλος το είπε. Επειδή με κοιτάς και μου το λες, μου κάνεις μια προσωπική επίθεση…
Α.Σ: Δεν σου κάνω προσωπική επίθεση απλά για τον πατέρα μου το είπα και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top