Γενέθλια έχει ο Κώστας Φραγκολιάς: Η έκπληξη από τη σύντροφό του στο πλατό

Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Κώστας Φραγκολιάς και τα γιόρτασε on air στην εκπομπή «Happy Day». Το γνωστό μοντέλο κλείνει τα 46 του χρόνια και η ομάδα της εκπομπής του ετοίμασε μια έκπληξη. 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής στο πλατό εισέβαλε η σύντροφός του, Δώρα, με την οποία έχουν πολλά χρόνια σχέση και συζούν. 

Η Δώρα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον. Ο Κώστας Φραγκολιάς φανερά συγκινημένος της παραχώρησε τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής.

Ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα

Εκείνο που ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της όμορφης αισθητικού με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου να τον ρωτούν επίμονα αν έχει γίνει πρόταση γάμου. 

Ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως η Δώρα είναι η γυναίκα της ζωής του ωστόσο ο γάμος είναι κάτι τυπικό για εκείνους και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αυτόν όταν με το καλό η οικογένειά τους μεγαλώσει με ένα παιδάκι. Μάλιστα αποκάλυψε το δαχτυλίδι της το έδωσε έναν χρόνο πριν. Της το είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο της, την πρώτη μέρα του χρόνου όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε αφού εκείνη το είδε μια μέρα μετά!

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top