Καραβάτου - Κατσούλης: «Ο Καπουτζίδης ήταν αποστομωτικός»

«Είμαι ένας άνεργος ομοφυλόφιλος» απάντησε ο ηθοποιός στον Αλέξη Κούγια

Τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (01/03) ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για ένα «νέο πρότυπο της κοινωνίας» ο οποίος σε  γνωστή εκπομπή «επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών».

Αλέξης Κούγιας: Προαναγγέλλει μηνύσεις σε Καπουτζίδη και παρουσιαστές


Ο σεναριογράφος και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ λέγοντας πως αντέδρασε γιατί αφισβήτησε την ευτυχία του: «Το να ερωτευθείς το άλλο φύλο δεν είναι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία».

Καπουτζίδης σε Κούγια: «Είμαι ένας άνεργος και ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος»

Ένα απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους τον συνεχάρησαν, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Κραβάτου: «Ο άνθρωπος ήταν αποστομωτικός, όπως είναι πάντα. Είναι αποστομωτικός, γιατί είναι αληθινός, δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο αυτή είναι η αλήθεια του. Σκεφτόμουν όλη αυτή η διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του που κατέληξε σε αυτό τον σταθμό της περηφάνειας, είναι ό,τι ωραιότερο έχει μοιραστεί μαζί μας. Μετά από αυτό δεν έχουμε πολλά να πούμε, μόνο “Μπράβο”. Εγώ αυτό αισθάνομαι,Γιώρ βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Είναι πάντα εγκρατής, εδώ ήταν συγκινημένος».

Καπουτζίδης - Κατσούλης

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Κρατερός Κατσούλης σημειώνοντας: «Το σημαντικό δεν είναι μόνο το ότι είναι αληθινός, αλλά η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μια υγιή κοινωνία. Με φως και αγάπη και αξιοπρέπεια, ούτε με εκδίκηση, ούτε με βία με κανέναν άλλον τρόπο. Ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευθεί. Την αγάπη μου, την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top