MasterChef -Σερόπ: Η Μαρίνα έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική στο μυαλό της

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5, ήταν ο Σερόπ Τσαμουσσιάν.

Ο νεαρός παίκτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και έτσι είδε νωρίς την πόρτα της εξόδου, δίχως να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο ίδιος έκανε τον απολογισμό του και μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμού μαγειρικής.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία την οποία συνιστώ σε πολλά παιδιά που θέλουν να πάνε, πρέπει να τη δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία. Πραγματικά γέλασα κι εγώ με εμένα με το πόσο αγχωμένος φαινόμουν. Ήμουν πραγματικά πολύ αγχωμένος», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Σερόπ - Μαρίνα- Στέφανος Κωνσταντινίδης

Ο Στέφανος προσπαθούσε να τον βοηθήσει από τον εξώστη αλλά εκείνος του έκανε νόημα να σταματήσει: «Προσπαθούσε το παλικάρι να με βοηθήσει τόσο πολύ, όπως και ο Αλέξανδρος. Ήταν πραγματικά πολύ δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία».

MasterChef 5: Aδρεναλίνη, λάθη, αλλά και ένα πλεονέκτημα

Ο Σερόπ μάλιστα απόρησε με τη Μαρίνα, η οποία υποστήριξε ότι αν και ο Στέφανος έβλεπε ότι ο Σερόπ δεν έκανε σωστά κάποια βήματα στη δοκιμασία αποχώρησης δεν τον βοήθησε παραπάνω.

«Απόρησα με τη Μαρίνα που είπε μια τέτοια κακία για τον Στέφανο. Η Μαρίνα έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική στο μυαλό της. Και δεν καταλαβαίνω γιατί είχαν τέτοια συμπεριφορά ο Διονύσης με τον Γιάννη απέναντι στον Στέφανο. Μπορεί να το βλέπουν παραπάνω ανταγωνιστικά απ’ όσο θα έπρεπε. Καλό θα είναι να μην υπάρχει αυτή η ίντριγκα και αυτή η φασαρία. Αυτό που είδα εγώ τώρα, δεν περίμενα ότι θα το δω. Ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε μέσα στο σπίτι, δηλαδή κόντρα δεν υπήρχε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα MasterChef θέματα

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top