Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5

Από 24 έμειναν 23 οι διαγωνιζόμενοι

Με τις δύο κοπέλες, την Κωνσταντίνα και τη Χριστίνα, να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι του MasterChef 5 μετά τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, η πρώτη αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στον Σερόπ και τον Πάνο

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Οι τρεις κριτές ζήτησαν από τους δύο σεφ να αναλύσουν το πιάτο τους, με τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει τη δική του κριτική. 

Ο σεφ και κριτής σχολίασε τις παρασκευές και των δύο παικτών, με το… παιδικό λάθος του κόκκου καφέ που βρέθηκε στο πιάτο να είναι ένας από τους λόγους της αποψινής, πρώτης αποχώρησης. 

«Οριακά, πραγματικά οριακά αυτός που φεύγει με λίγο χειρότερη προσπάθεια σήμερα, είναι ο… είναι νωρίς το ξέρω, αλλά είναι ο Σερόπ!», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

MasterChef 5: Δείτε τις τέσσερις πιο αδύναμες προσπάθειες

«Δεν περίμενα να φύγω εγώ σήμερα, αλήθεια. Μου έχει πέσει…. βουνό. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν περιμένω. Ακόμα και στην πλάκα που κάναμε δεν το πίστεψα μια στιγμή», είπε ο Σερόπ αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, συμπληρώνοντας φανερά συγκινημένος στους κριτές: «Νιώθω πολύ στεναχωρημένος που έφυγα τόσο γρήγορα… ωραίο το ταξίδι, δύσκολο, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όλα καλά, ωραία εμπειρία… ήθελα λίγο παραπάνω». 

MasterChef 5: Δείτε το πιάτο που έκρινε την πρώτη αποχώρηση

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του Σερόπ με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμφωνεί τη στιγμή που τον αποχαιρετούσαν και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει «εις το επανιδείν». 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top