Kαίτη Φίνου: Η κακοποίηση στα 16 της και η κατάθλιψη

Αποκαλύψεις έκανε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν την Κυριακή η Καίτη Φίνου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον βιασμό που είχε υποστεί σε ηλικία μόλις 16 ετών.

«Κανένας ψυχολόγος δεν μπορεί να ξέρει πως νιώθει μια γυναίκα που είναι θύμα βιασμού». Πήγε μάλιστα στην αστυνομία και την αντιμετώπισαν περίεργα. «Ένιωσα προσβολή. Το 1977 στην αστυνομία σε κοίταγαν σαν να “τα ήθελες λίγο κιόλας”. Αφού ούτε η μητέρα μου δεν πίστευε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αν δε σε πιστεύουν μετά το κρατάς μέσα σου. Είναι το μυστικό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη αυτή την είχε πρωτοκάνει η ίδια, το 2000 σε εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πάθαινε, στην κατάθλιψη και στον θάνατο των δύο αδερφών της.

Καίτη Φίνου: Συγκινεί 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μικρότερης αδερφής της!

«Πάθαινα κρίσεις πανικού. Τώρα δεν παθαίνω αλλά η κατάθλιψη παραμένει. Ειδικά μετά το χαμό των δυο αδελφών μου θέλω βοήθεια. Δεν το λέω για να με λυπηθεί κάποιος αλλά μετά το θάνατό τους είμαι εντελώς μόνη στη ζωή. Ευτυχώς έχω φίλους που στέκονται πλάι μου. Αισθάνομαι ευλογημένη παρά τα όσα έγιναν».

Καίτη Φίνου: «Έχασα δύο παιδιά, ένα του Ψάλτη και ένα του Πανταζή»

Τέλος εξέφρασε ένα παράπονο και μια πικρία για τους συναδέλφους της οι οποίοι δεν την ήθελαν σε δουλείες ενώ οι επιχειρηματίες έριχναν στο τραπέζι το όνομά της. «Με έχουν κόψει από πολλές δουλειές. Μεγάλη πρωταγωνίστρια είπε “Εγώ να παίξω στο θέατρο που έπαιξε η Φίνου; όχι”».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top