Ακρίτα για Σεφερλή: «Όσοι πηγαίνουν στις παραστάσεις του γίνονται θύματα!»

«Δεν πηγαίνω σε δίκες αλλά με τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί να πάω!»

Μια από τις μεγαλύτερες κόντρες της περασμένης σεζόν ήταν σίγουρα αυτή της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή, αφού η γνωστή δημοσιογράφος είχε κριτικάρει έντονα τις παραστάσεις του γνωστού κωμικού και το περιεχόμενό τους ως ρατσιστικά, με εκείνον να την πηγαίνει δικαστικά

Το γράμμα της Έλενας Ακρίτα στον Μάρκο Σεφερλή - Με αφορμή τον Καπουτζίδη

Το βράδυ της Τετάρτης η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε και για αυτήν τη δικαστική διαμάχη.

«Δεν πηγαίνω σε δίκες αλλά με τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί να πάω. Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Ήξερα την γυναίκα του παλιά η οποία ήταν ένα αξιολάτρευτο κι εξαιρετικό πλάσμα. Δεν προσπαθώ να τα βρω εξωδικαστκά με κανένα γιατί παραμένω στο κείμενο μου. Το έγραψα πολύ ευγενικά γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το να πεις κάποιον αδερφή, χοντρή σε ταινία με τον Ηλιόπουλο και τον Φωτόπουλο του ’60 είναι απολύτως αποδεκτό για τα δεδομένα της τότε κοινωνίας. Αν το πεις σήμερα υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχεις δικαίωμα να τις χλευάζεις. Αλλάζουν οι αντιλήψεις», είπε αρχικά. 

Ακρίτα κατά Σεφερλή: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο γλυκέ μου!»

«Ο κόσμος που πάει εκεί στην πρώτη σειρά κι είναι ένας κύριος και μια κυρία υπέρβαροι, όσο και να γελούν, μέσα τους βαθιά δεν μπορεί να μην καταλάβουν ότι θυματοποιούνται και στοχοποιούνται. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαρεί. Θα γελάσει γιατί θα ξορκίσει με το γέλιο το μπούλινγκ που έχει υποστεί από τότε που ήταν ένα στρουμπουλό παιδάκι και το κορόιδευαν στο σχολείο για τα κιλά του κι αυτός θα γελούσε γιατί δε θα είχε τρόπο να αμυνθεί. Σε όλες τις διακρίσεις έχουν μάθει να είναι θύματα. Εγώ θα ήθελα πολύ να πω του Μάρκου Σεφερλή πως αλλάζουν τα πράγματα και πως κερδίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top