Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τις σαρωτικές αλλαγές στο MasterChef 5;

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του MasterChef 5. Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Star έχουν ξεκινήσει και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τους νέους παίκτες.

MasterChef 5: Πώς γυρίστηκε το ξεκαρδιστικό trailer του νέου κύκλου;

MasterChef 5: Ποιο είναι το 4ο πρόσωπο του διαγωνισμού;

Λίγο πριν την έναρξη του 5ου κύκλου του MasterChef , ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο παιχνίδι
Οι επίδοξοι σεφ θα μπαίνουν στις οντισιόν σε τετράδες απέναντι από τους κριτές και έτσι θα δούμε ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ δε θα υπάρχουν οι ομάδες των κριτών, ούτε οι κονκάρδες.

Οι τρεις κριτές του MasteChef

MasterChef 5: Οι μεγάλες αλλαγές - Πώς θα γίνονται πλέον οι οντισιόν;

«Στις φετινές οντισιόν θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», σχολίασε ο γνωστός σεφ στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», σημειώνοντας: «Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες του. Έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους σε ότι αφορά το μαγειρικό κομμάτι. Επίσης έχουμε ανεβάσει το μαγειρικό επίπεδο, σε κάτι πιο προχωρημένο. Να πούμε ότι είμαστε λίγο άδικοι με τους παίκτες γιατί τα καινούργια παιδιά που έρχονται τα βρίσκουν όλα καινούργια. Εμείς θέλουμε υψηλό επίπεδο και πράγματα πολύ καλά, γιατί είναι MasterChef».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σταματούν οι εξωτερικές αποστολές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top