Ανδρέας Γεωργίου: Το παρασκήνιο της συνεργασίας με το Mega

Όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τον Ανδρέα Γεωργίου και το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός θα συνεργαστεί με το Mega και μάλιστα ετοιμάζει κάποια νέα projects.

Τέλος από τον  ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Γεωργίου - Το νέο του επαγγελματικό βήμα


Το πρωί της Τρίτης, η Δήμητρα Καλφούντζου ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είναι ενοχλημένοι μετά την ανακοίνωση του Mega, που αναφέρει ότι ο Ανδρέας Γεωργίου θα συνεργαστεί με το κανάλι, τη στιγμή που προβάλλεται στο κανάλι του Φαλήρου η σειρά «8 λέξεις».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τονίζοντας πως ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μια σειρά για το Mega με τίτλο «Γη της ελιάς». Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δε θα τον δούμε να παίζει στο σήριαλ ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε ο Κούλλης Νικολάου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν πέσουν τίτλοι τέλους στις «8 λέξεις» και τα πράγματα πάνε καλύτερα με την πανδημία το κορωνοϊού, η εταιρείας παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου θα έρθει σε επικοινωνία και με άλλα κανάλια για παραγωγές και νέα projects, σημειώνοντας πως θα συνεργαστεί με το Mega, αλλά όχι αποκλειστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top