Σάκης Τανιμανίδης: Θα παρουσιάσει τη «Φάρμα;»

Όσα είπαν στο «Happy Day»

Μπορεί να μην παρουσίασε το Survivor, αφού προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και στο πλευρό της εγκυμονούσας συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σάκη Τανιμανίδη ή Γιώργο Λιανό; Ποιον από τους δύο προτιμάει ο Bo

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου ο παρουσιαστής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει τη «Φάρμα».

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Λιανό και το «Survivor»!

«Χτύπησε αμέσως το τηλέφωνό του, μόλις ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι δε θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Και δεν είναι η μόνη πρόταση που δέχτηκε. Δε θα ταξιδέψει μακριά, γιατί το παιχνίδι θα γυριστεί στη Μαλακάσα, οπότε δε θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα και θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου είχε προτάσεις και από άλλα δύο κανάλια, και από κανάλια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μένουν τα διαδικαστικά», είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Happy Day».

Κλείνοντας, η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο Mega,  σημειώνοντας πως δε δέχτηκε σχετική πρόταση από τους ιθύνοντες του καναλιού.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top