Βίκυ Καγιά: Η έκπληξη που της έκανε ο Γιώργος Καράβας!

Η απάντησή της για τον νέο κύκλο του GNTM

Μία έκπληξη έκανε ο Γιώργος Καράβας στη Βίκυ Καγιά on air! Η όμορφη παρουσιάστρια και κριτής του GNTM πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα!

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι από τη δική της πλευρά δεν υπάρχει κανενός είδους αντιπαράθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Από τη δική μου πλευρά δεν υπήρχε τίποτα. Όταν μου ανακοίνωσε η παραγωγή ότι θα είναι η Ηλιάνα και η Έλενα Χριστοπούλου μαζί μας είχα χαρεί πάρα πολύ και τις αγκάλιασα. Όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το GNTM δε με πήρε τηλέφωνο αλλά της έστειλα καλή επιτυχία” είπε και συνέχισε μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό βήμα του μοντέλου, “Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα. Δε πιστεύω ότι η κίνηση αυτή της Ηλιάνας θα πάει χαμένη γιατί από το ζωντανό και το καθημερινό μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, μόνο σε καλό θα της βγει».

Βίκυ Καγιά στο star.gr: «Ο Ηρακλής είχε αληθινά ανάγκη αυτό το έπαθλο!»

Στη συνέχεια στην εκπομπή τηλεφώνησε ο Γιώργος Καράβας και μίλησε on air με τη Βίκυ, η οποία ενθουσιάστηκε όταν τον άκουσε! Έδωσαν μάλιστα και τη δική τους απάντηση στα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες και θέλουν τόσο τον ίδιο όσο και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να μη συνεχίσουν στο GNTM 4! 

Ο Γιώργος Καράβας κάνει ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του!

«Αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Αποκλείεται. Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα είναι λίγο της φαντασίας.», είπε η Βίκυ Καγιά και διευκρίνισε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουν για κάτι τέτοιο αφού δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top