GNTM 3 - Ο εκνευρισμός του Αιμιλιάνο με τον Ηρακλή: «Με βλέπεις να γελάω;»

Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο παίκτες;

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 3, καθώς οι 6 κορυφαίοι του διαγωνισμού κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με ένα άλογο.

Οι κριτές σχολίασαν τις φωτογραφίες τους και τους ζήτησαν να βγουν για λίγο από το πλατό, προκειμένου να αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν τον ημιτελικό.

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη

Ο Αιμιλιάνο δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του, αφού κάτι μέσα του τού έλεγε πως θα αποχωρήσει η Μαριαγάπη.

Από την άλλη πλευρά, η Μαριαγάπη προσπαθούσε να φανεί πιο ψύχραιμη κάνοντας αστεία με τον Ηρακλή. «Το καλό με το δάκρυ είναι ότι γυαλίζουν ακόμα περισσότερο τα κοσμήματά μου», είπε η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο της απάντησε: «Εσύ λάμπεις όταν δακρύζεις».

Το εν λόγω σχόλιο φάνηκε αστείο στον Ηρακλή και άρχισε να γελά χωρίς σταματημό γεγονός που εκνεύρισε τον Αιμιλιάνο. «Με βλέπεις να γελάω; Υπάρχουν στιγμές που ο Ηρακλής είναι πολύ αστείος, αλλά το χειρότερο για μένα είναι να λέω κάτι και ο άλλος να γελά επίμονα. Ειδικά τώρα που δεν είμαι καλά γιατί ξέρω ότι θα αποχωρήσει η Μαριαγάπη και δε θα πάρω την καλύτερη λήψη. Με εκνεύρισε και νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογικό», σχολίασε το νεαρό μοντέλο.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top