Ν. Κοκλώνης: Ο Μικρούτσικος, η συνεργασία με το OPEN και η Mega-λη καρδιά!

Όσα είπε έξω από τα Mad Awards ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός

Στα Mad Video Music Awards για την απονομή βραβείου με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ της Δευτέρας.  

Στα «μαχαίρια» Νίκος Κοκλώνης και Ραχήλ Μακρή - Ανταλλάζουν εξώδικα!

Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στον Ισίδωρο Φύκαρη και τη «Φωλιά των Κου Κου» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τη συνεργασία με το OPEN και τη φημολογούμενη μεταγραφή του στο Mega. 

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έρθει στο Just... Τώρα πότε, θα το αποφασίσουμε από κοινού! Ήταν πολύ μεγάλη η σκαλέτα, δε νομίζω να χωρούσε κι ο Ανδρέας. Πριν πάρουμε τα κανάλια μιλάμε μόνοι μας» εξομολογήθηκε για τα όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή του παρουσιαστή που βρίσκεται στο «Big Brother», για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US. 

Γιώργος Αγγελόπουλος Νίκος Κοκλώνης

Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο J2US

Στην ερώτηση αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως παρουσιαστή σε ριάλιτι επιβίωσης δικής του παραγωγής, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω ακόμη. Σίγουρα τον Γιώργο τον σκέφτομαι για κάπου. Αλλά όπως μου έγραψε σε μήνυμα με τις ευχές για τη γιορτή μου… “πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα”». 

Ο Νίκος Κοκλώνης φωνάζει στην κάμερα: «Δεν είμαι ελεύθερος!»

Για το τέλος της συνεργασίας του με το OPEN και τη μετακίνησε στο Mega, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάτι. Έχω άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού. Αν ξέρετε κάτι και θέλετε να με διώξετε… Αγαπάω δύο κανάλια και το ξέρετε. Έχω mega-λη καρδιά». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top