Τατιάνα Στεφανίδου: «Ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον Alpha»

Δείτε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής

Η Τατιάνα Στεφανίδου γύρισε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής «T-Live» που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου, στις 11:00 στον Alpha. 

Τατιάνα Στεφανίδου: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα!

Η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της και μίλησε για το νέο της ξεκίνημα:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα κι έχω και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη και έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες, τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, πώς θα ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω…
Εδώ στον Alpha έχω ενταχθεί στην ενημέρωση, εκεί όπου ξεκίνησα και νιώθω σαν στο σπίτι μου στην ουσία. Με τη στήριξη της ενημέρωσης έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος.

Όλες οι τηλεοπτικές ζώνες είναι ανταγωνιστικές γιατί τα κανάλια είναι πολλά, οπότε, όπου και να προβληθεί η εκπομπή θα είναι κάποιος απέναντι.
Το διάστημα που έμεινα εκτός, δεν μου είχε λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές γιατί επειδή το κάνω 27 χρόνια είχα τεράστια ανάγκη αποτοξίνωσης. Αλλά καμιά φορά λένε ότι κανείς πρέπει να αδράξει την ευκαιρία. Ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον Alpha και το είχα προσπαθήσει κιόλας, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος έχει ένα κοινωνικό προφίλ και μια προσέγγιση και επαφή με την κοινωνία που ταιριάζει σε αυτό που εγώ είμαι ως δημοσιογράφος. Αυτή τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει.

Είναι η εποχή που κανείς θα πρέπει από τη μία να καταγράψει τα γεγονότα και από την άλλη να μιλήσει στην καρδιά και το συναίσθημα του τηλεθεατή, ο οποίος νιώθει ανασφάλεια, θυμό, εγκλωβισμένος… Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος που θα πρέπει να καταγράψουμε και συνάμα να αφουγκραστούμε την κοινωνία μας», είπε η Τατιάνα στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την εκπομπή Pop Up.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top