Meghan Markle: «Καθώς κρατούσα το πρώτο παιδί μου, έχανα το δεύτερο»

Η εξομολόγηση της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι για την αποβολή που είχε

Διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο από το 2018 που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο λόγος για τη Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται και πάλι στα πρωτοσέλιδα με το άρθρο της που δημοσίευσε στους «New York Times». 

Εκτός της σειράς «The Crown» η Μέγκαν και ο Χάρι

Η τέως Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι έχασε το δεύτερο μωρό της. H 39χρονη ηθοποιός υπογράμμισε πως όταν χάνεις ένα μωρό, βιώνεις μία αφόρητη θλίψη και είναι ταμπού για πολλές γυναίκες που το βιώνουν.

Το διάσημο ζευγάρι σύστησε τον γιο του Άρτσι τον Μάιο του 2019 /Φωτογραφία AP Images

Όπως αποκάλυψε ένιωσε ότι χάνει το μωρό ένα τυπικό πρωινό του Ιουλίου, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της Άρτσι. «Ένιωσα μια οδυνηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με τον Άρτσι στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά», είπε. 

«Πόλεμος» στο Μπάκιγχαμ: Βιβλίο βάζει φωτιά στη σχέση Ουίλιαμ και Χάρι

«Ήξερα, καθώς κρατούσα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο. Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του άνδρα μου. Αισθάνθηκα το υγρό του χέρι και φίλησα τις αρθρώσεις, μουσκεμένες από τα δάκρυα και των δυο μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε», εξομολογήθηκε για την ιδιαίτερα οδυνηρή αυτή εμπειρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top