GNTM 3- Παρασκευή: «Η Ρασέλ δε θα έπρεπε καν να έχει μπει στο παιχνίδι!»

Οι παίκτες μιλούν για την αποχώρηση της Παρασκευή και τους campaign

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, δυσκόλεψε αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους και κυρίως την Παρασκευή, η οποία δεν κατάφερε να βγάλει τη λήψη και αποχώρησε. 

GNTM: Αποχώρησε η Παρασκευή – Ξέσπασε σε λυγμούς

Οι συμπαίκτες της είχαν πολλά να πουν στα backstage μετά την αποχώρηση της όμορφης μελαχρινής! Συγκεκριμένα η Ρασέλ, η οποία επίσης βρέθηκε στην τελική δυάδα, είπε …« Δεν φοβήθηκα ποτέ ότι θα φύγω. Ήξερα ότι δε θα το κάνει η Παρασκευή. Την είχα δει από το bootcamp». Η ίδια φαίνεται πως δεν χαιρέτησε την συμπαίκτριά της. Αντίθετα, τα παιδιά από το δωμάτιο «campaign» είπαν πως θα έπρεπε να φύγουν και οι δύο. 

 

GNTM 3: Τα κλάματα της Παρασκευής βγαίνοντας από την πισίνα!

Πριν τη φωτογράφηση χθες υπήρξε και ένας διαπληκτισμός μεταξύ των αγοριών και κυρίως μεταξύ του Ανδρέα και του Ηρακλή. Ο Ανδρέας δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες: « Δεν έκατσα να ασχοληθώ, γιατί αν ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Λύγισε ο Ηρακλής στο GNTM - Η αναφορά στον πατέρα του που τον εγκατέλειψε

Αγόρια και κορίτσια μίλησαν για τον χαρακτηρισμό «Μις Κοιμισμένη» που έδωσε ο Δημοσθένης στη Μαρινέλα μπροστά στους κριτές: «Δεν μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά και να ζητήσει δε σώζεται» είπε η ίδια. 

Δείτε ολή την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top