GNTM: Έξω φρενών η Ρασέλ με τους κριτές: «Είναι αγένεια αυτό που κάνεις»

Τι συνέβη στο σετ;

Εκνευρισμός απογοήτευση αλλά και κλάματα πρωταγωνίστησαν στο σετ της νέας φωτογράφισης των παικτών του GNTM 3.

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφίζονται σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη.

Και κάπως έτσι ήρθε και η σειρά της Ρασέλ, η οποία έπειτα από αρκετές προσπάθειες δεν κατάφερε να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να εκνευρίσει τον Γιώργο Καράβα, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί,, αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό.

GNTM: Η σπόντα του Σκουλού για τα κιλά της Ρασέλ!

Και οι τρεις απορούν με το αποτέλεσμα με τη Ζενεβιέβ να της λέει: «Τις υπόλοιπες ώρες που δεν έρχεται η γυμνάστρια στο σπίτι τι κάνεις;»
Η Ρασέλ της απαντά με ύφος: «Κόβω τις φλέβες μου».

Ο Γιώργος Καράβας της απευθύνει τον λόγο τονίζοντάς της ότι αυτό που κάνει είναι αγένεια. «Το ξέρω ότι είμαι αγυμναστη και πως δεν έχω τη λήψη, αλλά με το να το λέμε και να το επαναλαμβάνουμε δεν αλλάζει κάτι», απαντά εξοργισμένη στους κριτές.

Κάποιοι από τους συμπαίκτες της δε  εκπλήσσονται με τη συμπεριφορά της καθώς όπως λένε έτσι είναι και μέσα στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σκουλός προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα σημειώνοντας πως ότι τους λένε είναι για το καλό τους.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ρασέλ μιλώντας στην κάμερα δηλώνει πως δεν της φταίει η Ζενεβιέβ και θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο όποιος κι αν της μιλούσε εκείνη τη στιγμή γιατί της έφταιγε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να έχει λήψη.

Η νεαρή παίκτρια αφού ηρέμησε κατάλαβε πως δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι και έβαλε τα κλάματα on camera.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top