Λέντζας: Ποια ήταν η αμοιβή του για το σποτ της επιστροφής στα θρανία;

Όσα είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στους «Κου Κου»

Ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδια του Γιώργου Λέντζα με αποτέλεσμα να μη συνεχιστούν τα «Football Stories» στον ANT1. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ήρθε μία πρόταση από την ΕΡΤ και έτσι παρουσιάζει «Το μεγάλο παιχνίδι».

«Θα συνεχίζαμε φέτος στον ANT1, αλλά λόγω κορωνοϊού άλλαξαν τα σχέδιά μας και παρουσιάζω τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ», είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε το καλοκαίρι, όταν κατάλαβαν πως λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να συνεχίσει η εκπομπή του στον ANT1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό σποτ που πρωταγωνίστησε για την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, αλλά και ποια ήταν η αμοιβή του: «Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Εκείνη τη στιγμή το βλέπεις υπερκομματικά. Δηλαδή δεν είχε να κάνει με το ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση. Το κάνεις, όποιος κι αν είναι. Αφιλοκερδώς το έκανα εννοείται. Με «τρόλαραν» κιόλας, αλλά στο τέλος της ημέρας ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Κλείνοντας μίλησε και για την προσωπική του ζωή: «Είμαι οικονομικός πρόσφυγας από τη Θεσσαλονίκη και ερωτικός μετανάστης γίνεσαι στην πορεία».

Γιώργος Λέντζας - Χριστίνα Στεφανίδη: Νέα έξοδος για ερωτευμένους!

Όσο για το πρώτο πράγμα που κάνει όταν επιστρέφει στο σπίτι είναι να κάνει ένα ντους και στη συνέχεια παίρνει αγκαλιά τη σύντροφό του, Χριστίνα Στεφανίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top