Βομβαρδισμός τηλεοπτικών προτάσεων για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τι έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη;

Για τα νέα του επαγγελματικά βήματα μίλησε ο πολυσυζητημένος Γιώργος Αγγελόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φύκαρη.  

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση

Ο «Ντάνος» αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο J2US.

«Δεν έχουμε καταλήξει κάπου, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, όπως έχετε δει. Νομίζω πως ότι είναι να γίνει για καλό θα αποφασιστεί. Κοιτάζουμε κάποια πράγματα μαζί και με τους ανθρώπους που είναι ιθύνοντες και πιστεύω ότι εντός των ημερών κάτι θα γίνει. Αν δεν γίνει, εντάξει. Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει πάρα πολλά πράγματα, όσον αφορά τις παραγωγές, και διαφορετικές μεταξύ τους. Είναι πάνω από 15 οπότε μέσα σε αυτές είναι και προτζεκτ που αφορούν στη μυθοπλασία και είναι και κάτι το οποίο συζητήσαμε.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Έχουμε κάνει και μια συζήτηση για παρουσίαση, αλλά είναι όλα υπό συζήτηση. Επειδή ασχολήθηκα με την υποκριτική μέσα από τα προηγούμενα πρότζεκτ, είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να συνεχίσω και να δουλέψω πάνω σε αυτό. Έχουμε συζητήσει κι ένα πρότζεκτ το οποίο είναι λίγο πιο κοντά στο δικό μου σκεπτικό. Όλα όμως είναι υπό συζήτηση» είπε. 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε φοιτητής!

Όσον αφορά στην πολυσυζητημένη ελληνική μεταφορά του «Εζέλ» που εδώ και καιρό τον θέλουν να πρωταγωνιστεί: «Απ’ ότι ξέρω τα δικαιώματα του “Εζέλ” τα έχει ο κύριος Καραγιάννης, με τον οποίο είχαμε συζητήσει. Δεν είμαι τραγουδιστής, ούτε θα διαγωνιζόμουν ποτέ σε ένα talent show με θέμα το τραγούδι. Αν στα πλαίσια των δικών μου μέτρων υπάρξει κάτι το οποίο μπορεί να είναι για λίγο, το συζητάμε, αλλά προτεραιότητα έχει αυτό που σας είπα στην υποκριτική και η παρουσίαση αν καταλήξουμε σε κάτι το οποίο είναι κοντά σε μένα», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top