Όσα είπε η «Βάνια» στη Μαλέσκου: «Δεν το είπα ότι χωρίζουμε, μου το είπαν!»

Όσα εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου για το διαζύγιό της

Κι όμως παρά την… κόντρα τους, η τηλεοπτική Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ματίνα Νικολάου: Οι ευχές στον Βασίλη Πορφυράκη για τα γενέθλιά του

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το "Κοκομπλόκο". Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», εξήγησε για το πώς βρέθηκε να υποδύεται τον ρόλο της Βάνιας. 

Ματίνα Νικολάου Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της «Βάνιας» με τον γιο της

Στη συνέχεια η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε για το διαζύγιό της: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top