Elif: Ο Ταρίκ μιλάει για το μέλλον του Κερέμ στην εταιρία

Μη χάσετε το ολοκαίνουριο επεισόδιο την Τρίτη στις 17:30 στο STAR!

Ο Κερέμ αναφέρει στην οικογένεια την παράξενη συνάντηση, που είχε με μια κοπέλα στο δρόμο. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Γιλντίζ, τη μαγείρισσα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Γιλντίζ πιστεύει πως η Ρεϊχάν έχει έρθει για δουλειά. 

Ο Ταρίκ μιλάει για το μέλλον του Κερέμ στην εταιρία. Θεωρεί πως αφού επέστρεψε πρέπει να δουλέψει για την οικογενειακή επιχείρηση. Η Ματσιντέ προτείνει να το συζητήσουν αυτό το θέμα αργότερα. Η Γιλντίζ λέει στη Ματσιντέ πως η καινούρια κοπέλα ήρθε και την περιμένει στην κουζίνα. Ο Κερέμ όμως θέλει να δώσει τα δώρα του στην οικογένεια και η Ματσιντέ λέει στη Γιλντίζ πως θα τη δει την επόμενη μέρα. 

Η Γιλντίζ επιστρέφει στην κουζίνα και καταλαβαίνει πια πως η Ρεϊχάν είναι περαστική από εκεί γιατί έχασε το δρόμο της αλλά παρόλαυτα η κοπέλα παίρνει τελικά τη δουλειά και θα βοηθάει τη Γιλντίζ στο σπίτι. 

Η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη καθώς πρόκειται να ανοίξει ένα μαγαζί, που θα πουλάει μαλλί για πλέξιμο, το όνειρο της ζωής της. 

Η Βιλντάν καλωσορίζει ψυχρά τη Ρεϊχάν και στη συνέχεια πηγαίνει αποφάγια στην Ελίφ. Ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Πάρλα, το κορίτσι, που είναι ερωτευμένο μαζί του, αλλά δεν της απαντάει. Η Γιλντίζ πηγαίνει τη Ρεϊχάν στο δωμάτιο της. 

Η Γιλντίζ πηγαίνει στο κελάρι και η Ελίφ κρύβεται γιατί φοβάται τη Βιλντάν, η οποία την έχει διατάξει να είναι ήσυχη. Η Γιλντίζ βγαίνει από το κελάρι και αφήνει την πόρτα ανοιχτή. Η Ελίφ το βλέπει και βγαίνει έξω…
 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top