Κανάκης: Δε θα προχωρήσει η συμφωνία με την ΕΡΤ για το «Βινύλιο»

Ποιος είναι ο λόγος

Δε θα προχωρήσει τελικά η συμφωνία της ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη για το «Βινύλιο», καθώς η Κρατική Τηλεόραση έχει επενδύσει φέτος στη μυθοπλασία, με αποτέλεσμα να τίθενται οικονομικά ζητήματα.

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» στο OPEN, «το οικονομικό θέμα είναι πολύ βασικό στην ΕΡΤ. Κάνει μία στρατηγική στροφή στη μυθοπλασία, η οποία κοστίζει πολύ ακριβά. Οι τρεις σειρές που έχει ήδη εγκρίνει είναι επιπέδου οκτώ εκατομμυρίων ευρώ όλες μαζί. Επίσης, έχει και πολλές άλλες αθλητικές υποχρεώσεις, συνεπώς δε μπαίνεις καν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με ένα τέτοιο μεγάλο όνομα, αν δεν έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις αυτά που λογικά θα ζητήσει» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Α.Κανάκης: «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει»

Όπως είπε η ίδια, ο Αντώνης Κανάκης έχει καλές σχέσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΤ, που προϋπήρχαν από πριν και θα μπορούσε όλο αυτό να πάρει και επαγγελματικές διαστάσεις.

« Ωστόσο, ποτέ δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για συμβόλαιο, ποσά ή για ποια συγκεκριμένη εκπομπή. Αυτή την ώρα, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει» πρόσθεσε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top